Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
for penzija. ready!
nagovijestio je on to...kada je rekao "za dom spreman"...
Sad razmišljaš. Mozak si ranije trebao upotrijebiti.
A jesil' razmislj'o o promjeni ponasanja idiote?
Zar covjek zna razmisljati ?
Steta, bio je spreman
pa gdje će sad? doma?
reakcija šimunića jeste za svaku osudu, ali uzrok je duboko dublji, a leži u kućnom odgoju. šimunić je vjerovatno odgojen u ustaškoj obitelji gdje je normalno ujutro dok se pije kafa dva do tri puta poslati srbe u neku stvar. u budućnosti će šimunića biti mnogo na svim stranama. današnja djeca se odgajaju u mržnji i sasvim normalno im je da pljucaju na druge, čak štoviše to je i poželjno, dovoljno je pogledati komentare klixa da ti bude sve jasno. većina nas koji smo doživjeli titovu jugoslaviju (barem kao djeca) je odgojana na način da volimo sve ljude i da ne pravimo razliku među njima u pogledu vjere i nacije. toga danas nema. segregacija je prisutna na svakom koraku, vjeronauk se uvodi u škole što je apsurdno, oni koji su manjina jedu čips dok drugi uče fatihu ili očenaš, uče se različite povijesti i geografije premda su svi rođeni u istoj zemlji.. sve navedeno stvara temelje ka još većem razdoru koje će se manifestirati sve većom bijedom i siromaštvom.
Simunicu,povedi Miju Martinu..I ona je spremna takodje.
Spremna da se tjera
E moj blento šta uradi....tačno si za penziju spreman
Ipak ispade spreman za dom. Al' starački. ;)
Ah ovi sad skontali, pa čovjek lijepo rekao da je spreman za dom, možda je mislio na starački :P
Pogledajte kako je slomio Sulejmanija u Beogradu. Trazi na youtubu: simunic vs suleymani. Valjo je Hrvatskoj tamo.
za kraj, spreman !
vidio lik da je za dom spreman
Kao igrač mi je ok,borben i inače ok,ovako nešto mu nije trebalo...pa vidio je šta je bilo sa Manđukićem,kad je pozdravio izlazak generala Gotovine i Markača...Trebao je kontat o tome,kakve će sve poslijedice biti....Vjerovatno barem 80% odobrava njegovu gestu,ali svi mudro šute...ili imaju kost za glodanje.Uglavnom,sam sebi iskopao jamu,pa u nju upao.
nije mu to trebalo al sad neka trpi