Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupani glupi, jel vam ikad palo na pamet da vladajuća židovska elita mrzi rusiju i ruse? Šta mislite zašto su u zapadnjačkim filmovima rusi i rusija toliko demonizirani i oklevetani do te tačke da svi nesvjesno mrzimo rusiju? NE BUDITE GLUPI I IGNORANTI! Razmislite i saznajte pravu prirodu židova. Prokleti židovi i na ovom i na onom svijetu.
izbaciti Ruse i Turrčine s limpijade
ti si neznalica
Izgleda da se Rusi jos staromodno dopinguju,piju tablete i intravenozno se drogiraju.A na zapadu vec odavno ubrizgavaju direktno u misice ,tako da kad se popisas i kad ti izvade krv za anti doping test,nema tragova sve ostaje u misicu.Eto to je sva tajna modernog dopinga.
Kakva uvrizgavanja..ovo je politika..
@<!-- eto u misicu nema krvi :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ja neznam ko se danas nedopinguje,pogledajte Americke atleticare na kratkestaze,svi ko da su bodibilderi,nista ono nije naraslo prirodno nego na stroidima,samo izgleda da oni imaju i protivotrov pa prodju testove.Fudbaleri uzimaju nesto cim onako padaju mrtvi po terenima.Trce ko konji a nge su im ko kod volova,pogledajte one fudbalere iz 50 desetih,kakve tanke nogice imaju.Jebo vam pas mater svima drogerasku.
@lik55555555 ma sta ti znas o tome,kako si naivan pa i Staljin je kaznjavao svoje podanike,ali neznaci da im pre toga nije naredio da to isto urade.Pojma ti nemas.
@Dopeman Hoces reci da su 50 desetih fudbaleri bili lijenstine i neradnici a ovi danas se satiru od rada zato su toliko narasli.Daj neserite,neznam zasto branite te prevarante i drogerase,koji nezele u fudbal da unesu savremenu tehnologiju da bi i dalje mogli da namjestaju utakmice.Zabijem im ja mami svima.
Dodick salje protestno pismo, ne priznaje ovu zabranu, dan zalosti u Laktasima...
"Braća sport" ? hahaha
Ako od tolikog broja stanovnika ne mogu naci takmicare koji ce se regularno takmiciti, ee onda stvarno ne znam......
ma niđe veze, likovi se državno sponzorisano pucaju da budu najjači
Hahahahahahahaha...