Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E p da ovaj tip zovi u srbiji mogao je imati vanbracu aferu na farmi ili u zadruzi na TVu da svi gledaju i jos bi mu platili
Nije stvar u vanbracnoj zajednici nego cojek se jednostavno puno trosio sa vise zena zbog cega su primjetili zaostatke u vremenu na treningu pa je zbog toga i kaznjen jer ako si profesionalac onda se moras tako i ponasati .
Kakve veze ima privatni život sportiste sa njegovim poslom? Ako to ne utječe na njegov sportski performans, ne znam zašto bi bilo sporno? Ovo je između njega i supruge, ona treba da mu da nogu za ovo. Međutim, da bude suspendovan zbog nečega što nema nikakve veze sa onim što radi je van pameti.
@vulkan777 Kako ne utice ako se puno trosi ne moze plivati pa sto su fudbaleri u karanteni lol .
Ovdje j... ko koga stigne i nikom ništa
Da je na Bracu imao aferu nebi bio suspendovan
Ko je Braco?
Sinoc mi se jedna skinula preko om tv , sva gola ,muz u Hr radi , navuko sam je ,onda je nalijepio na kraju sta radi kuckica ,POZOR / PRIPAZITE NA LJEPSE POLOVINE
Gdje je nadje
da li bi kod nas onda uopste iko mogao nastupati ?
Šerijat u Japnu, a kod nas razvrat se podržava i aplaudira mu se!
@prezgodan nije šerijat, nego zdrav razum. Kojeg naravno kod nas fali u enormnim količinama...
Da si žensko nikada ne bi snosio ovakve posljedice, još bi te zvali mediji da ispričaš svoju priču kako te je partner ignorisao i kako si hrabra heroina koja je uzela stvar u svoje ruke. Međutim ako imaš penis ide puna odgovornost u radikalnom matrijarhatu koji danas još zovu i "ravnopravnost".
@Rationale to tebe u firmi punim handri šefica, s obzirom na žestinu komentara na bezveznom portalčiću? A ne smiješ uživo ni da bekneš...
@Rationale Još nabacaju muškarcu svakakvih stvari npr "garant je i on nju varao", "možda je tukao i žena sreću potražila kod drugug", "da je valjao ne bi ga varala" i tako to.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)