Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahha legenda
Puk‘o je Jan k‘o balon. Prošli vikend ga murija u Španiji uhapsila (nekom njemačkom glumcu po avliji divljo) a u četvrtak privatnim avionom doletio u Franfurt na terapiju.... i nije stig‘o valjda u kliniku nego pravac u hotel da derneći i prostitutku da davi.... Koji kreten!
@MaxStore Izvini drug, ja lićno, nevolim da davim nikoga. Izlgeda da je pretjer‘o u svemu!
@MaxStore Misliš ono emocionalno, u transu vodjenja ljubavi, kad iskre počnu da prskaju na sve strane, ono baš duševno? Poslije 4,5 minuta kontaš: „Ta sam joj uradio, oca‘m, nezna kako joj se stara zove“ 😂. Zezam se. Znam i ja da to neke vole.
ja sportiste i govana,cuj drogira se i pije?hahah
najjaci , ne znam ucemu je problem