Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako da imamo vise olimpijaca , kad je i sam predsjednik radjo prvi put na Olimpijadi bio kao predsjednik OK . na tom mjestu treba da bude neko ko je bio takmicar na olimpijadi a ne neki kvazi naucnik i izdajica BiH .
jao sramote, neznam zasto uopste i ucestvujemo na olimpijadi, koja sraomta cuj 7 sportista, i u 22 godine postojanja jos uvijek nemamo ni jednu medalju, fuuj, bolje da neidu nikako, drzvae u cijetu sa mnogo manje stanovnika i sromasnije cak i od nas osvaju medalje a mi do sada ni jednu, sramotaaaa,Ja neznam kako hrvatska ima cak 80 sportasa koji idu, a nas nidje nizasta
Ne seri. Možda bude i osmi ako se smiluju pa pošalju jednu pozivnicu.
7 predstavnika? vi vise imate predstavnika u paraolimpijskim igrama jer ste paradrzava :)