Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kralj,kraljeva je izet,on ništa u životu ne radi slučajno niti je okružen slučajnim likovima,jednostavno zna ko mu zašto treba ,uzme ti maksimum govoreći da nema boljeg od tebe i onda te kremira i budeš živa urna.On je jedini hadžija koji posti,a jede sve obroke a na iftarma je prvi.Omiljeno mu je piće crno vino,karakter kakav još nisam vidio,svaka mu čast.
ljudi nemojte molim vas odmah osuđivati čovjeka, pa pustite nek proba, gore od ovoga ne može. meni je Izet predavao i znam da je jedna od stručnijih i kompetenijih osoba u menadžemtu u sportu i samom sportu. za ove što ne znaju, on je bio uspješni džudista. ja se nadam da će uspjeti da napravi kakav takav preokret jer je sigurno sposoban. SRETNO IZI i raduje me to što dolaziš sa fakulteta za sport i tjelesni odgoj, konačno jedna osoba iz struke. pustite pravnicima nek vode sudstvo i politiku, doktorima pacijente,bravarima ograde, a KINEZIOLOŠKIM stručnjacima sport HVALA........ DIFOVAC SKOČI PRESKOČI NAPIJ SE VODE, al ipak budi na olimpijadi..
Mnogo ce jos prlhave vode Miljackom proteci prije nego beha osvoji olimpijsku medalju. U kojoj disciplini se ovaj \'\'dekan\'\' takmicio na olimpijadama?
neka je otišao ovaj Kisić koji ama baš ništa nije napravio jer na Olimpijadu i ostala takmičenja bi se islo i bez njega i Komiteta koji bi inace trebao da štiti, brani i potrazuje prava sportista i njihovih kolektiva. bez obzira sta neki mislili o rađi, vjerujem da ce bar nesto napraviti!
Govno od covjeka.
mason mason, samo mason.