90. godina NK Travnik
3
Ivica Osim u posjeti Travniku
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komitet za želju !!!!
@ anti,svaka čast,u sridu,zipa,respekt
nadam se da je nas nacelnik pokazao osimu kapitalni projekt opstine travnik tj asvaltiranja prilaza kuci i garazi naseg dragog nacelnika.
cestitamo osimu na sve sto je dosad uradijo jos treba isforsirati ove politicare da se napravi kompleks stadion iostali prateci objekti za potrebe reprezentacije pod hitno oni ce to zaraditi u kratkom vremenu kad moze u engleskoj sejkovi imati stadijon zasto nebi kodnas napravili jedan to bi trebo odraditi izetbegovic
Nadam se da se nece sresti sa olosima tpa Trbovic koji udaraju sudije itd! Ako se to desi, sve sto jei gradio godinama ce popljuvati.
Svaka čast gospodine Osim. Gdje god dođe izaziva poštovanje. Živio ti nama još dugo, dugo...