Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J...m ti državu u kojoj portal broj 1 u njoj ne objavljuje rezultat utakmice Šampiona te države u Ligi prvaka a sva druga svjetska govna prikazuju...
Motivirajući su mi ljudi koji pomjeraju granice radeći nešto što je opšta dobrobit. Naučnici, istraživači, vrhunski inžinjeri, glumci, pisci. A to što ti trčiš kao kamila i pentraš se kao divkoza, društvo jednog lica. Noseći na sebi reklamu nekog brenda. Who gives a fuck?
@MaryamIzBanovica Ovaj decko je jedan od najboljih mladih elektroinzenjera u Hercegovini.
@badr1984hari super, jedva čekam da čitam o njegovim dostignućima iz te oblasti.
ironman?duhovito!
A ja teksta i govana. Niti rezultata, niti poretka, nista. Citav tekst, lik se ko kakva tetka zali da ne valja ovo, ne valja ono. Lik trci jednu od najtezis disciplina na svijetu (i na tome svaka cast), a citav tekst zalopojka
Ja glupog clanka 😂
Jao naslova. Kontam 30 km stojeci je vozio jer je bilo vruce ili to neka nova fora da si stojeci brzi nego skoro ležeči na TT biciklu. Naslov bi trebao biti dragi klixe: " Imao kvar, vozio je 30 km stoječi".
Koliko je bilo takmičara i koji je po redu stigao na cilj?
Svaka čast, gledam dnevno brude kako se preznoje od šiše do nepropisno parkiranog očevog auta.