Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba usmrdio se Mejdan. Od 85. niste marke ulozili.
ev lika sto je naredio da se skine transparent posvecen genocidu u Srebrenici. fuuuj
Mejdan je sinonim kosarke, to pokazuje podrska sa citavog balkana koja dolazi ovih dana. Svi moramo pomoci u obnovi Mejdana. Mejdan je svih nas, nije Jasminov.
Lijepi nas Mejdan koji ima staklena vrata bez izolacije ikakve, nije ni cudo sto je ovoliko poplavilo
Privatizuraj ga i neka se o njemu brine privatnik.
Ja bi samo upitao menadzmet SKPC Mejdan-a sta je sa polise osiguranja objekta od poplava, da li je placena i ako nije menadzeni moji zasto nije??? Ako niste uplatili po meni smjena svog menadzmenta mejdana tacnije uhljebima koji nista i ne rade osim sada kukaju za donacijama...
Pomoc federacije u rangu oniga sto za kosevo daje...
Ma ja bolje neku dvoranu sanirat nego medicinska sredstva kupovati
Uejdanu jedino ima 200 000 miševa
Nekada GRANDE SPORTSKI grad, sad to vise nije :( Moramo se probuditi iz ucmalosti i postaviti zdrave temelje! Ovo prepucavanje i 30g kradje ne donosi nikome boljitak osim SELJACINAMA i KRIMINALCIMA. Mejdan...jedan, jedini.Vjerujte da ce Imamovic sljedecih mjesec dana optuzivati Kanton i Pederaciju a ovi mu nece dati ni markice, nego samo SMS donacije.Predlazem da na netu potrazi Tuzlake koji su raseljeni, mozda im udari na ego i simpatije, pa sutnu koju markicu, 'vako dabogda :(
Jos niko nije napravio fontanu u sportskoj dvorani. Bravo nacelnice 👏👏👏
Gdje je sav taj nezaposleni svijet? Animirajte ih hranom i picem da malo dodju i pomognu da se povade te polavljene stvari. Samo se nadam da ce sanirana dvorana biti otporniaj na ove poplave koje su ocigledno znak klimatskih promjena i nesto slicno ce se sigurno ponovo desiti u buducnosti.
Niste ulozili feninga a samo naplacujete za stete i naravno u svoj dzep stavite kesh...
i ja sam jednom sa 5 godina očekivao da mi Djeda Mraz donese Amigu 500+, ali nažalost dobio sam samo futrovane čarape