promo
1k

Igračica iz Nevesinja u Premier kladionici dobila nevjerojatnih 71.000 KM na 1 KM uplate

Jučerašnju nedjelju ova igračica pamtit će cijeli život jer joj je pošlo za rukom ono o čemu većina igrača sportskog klađenja samo sanja.

Ovo što je igračica pogodila na svom dobitnom listiću ne pogađa se svaki dan. Uplatila je 1 KM na ukupno 10 parova za dobitak života u iznosu od 71.125,43 KM. Za ovaj listić vrijedi ona "igra se dok sudac ne svira kraj utakmice", jer je većina parova na listiću prošlo u zadnjim minutama utakmice.

Prva takva utakmica je bila između U.S. Gilloise i Genka gdje je igrala pobjedu domaćina i da će oba tima dati gol na utakmici. U 77. minuti je Genk dao gol za 1:1 da bi U.S. Gilloise dao gol u 10. minuti sudačke nadoknade i pobijedio 2:1. Montpellier je pobijedio Monaco rezultatom 3:2 golom u 91. minuti utakmice. Na utakmici Lecce – Cremonese je igrala na pobjedu Lecce i da će oba tima dati gol. Lecce je gol za pobjedu 2:1 dao u 91. minuti utakmice. Barcelona je do pobjede 1:0 došla u 87. minuti golom Frenkie de Jonga. Nakon što je Barcelona pobijedila bile su ostale zadnje 2 utakmice na listiću na kojima su oba tima trebala dati gol. Na prvoj utakmici, Z. Waregem je svoj gol dao u 89. minuti dok je na drugoj Famalicao protiv Porta postigao gol u 91. minuti.

Igračica je tako golovima u sudačkoj nadoknadi ostvarila dobitak od 71.125,43 KM, od dobitka je državi uplaćeno 14.224,89 KM poreza te je igračici pripalo 56.900,54 KM.

Jeste li Vi već član Premier kladionice, najveće kladionice u BiH? Ako niste, učlanite se već danas putem naše web stranice ili mobilne aplikacije.

Čeka Vas jako širok izbor parova sportskog klađenja (preko 7.000 parova i preko 3.000.000 specijalnih razrada tjedno) kao i naše mega-popularne online igre casino igre (poker, rulet, slotovi). A uz sve to, novac na račun brzo, lako i jednostavno možete uplatiti putem Visa, MasterCard i Maestro kartica te putem X-bonova i Kliker bonova, dok isplatu možete izvršiti u poslovnici ili na Vaš bankovni račun!