Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao je veliku istinu, svaka mu čast.
Ukrajinka une pusku i unija svog neprijatelja dok palestinka samo place.
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸srbija rusija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo, odličan potez.
Samo je trebao reći da i njih prže Rusi.
Amerikanci su najveći teroristi na svijetu, bili i ostali.
Nisam rusofil i osuđujem rusku agresiju na Ukrajinu a ovaj momak je u pravu. Ne boji se svijet Izraela, nego Amerike.
Bravo! I u svemu ovome Rusiji se namecu do sad nevidjene sankcije dok Izrael tetose godinama i opravdavaju agresiju na sve nacine! Dvostruki licemjerni standardi!
Svaka cast svima Koji pomazu ukrainskim izbjeglicama ali izbjeglice iz Sirije i njima slicni kad pokusaju otici Na sigurno dobiju po' ledjima
Korona, klima, ratovi...koja god da je tema, jedna strana cijelom svijetu namece misljenje. Blokiranja u vijestima i na fejsbucima, I pravi se monopol nad istinom I kriterijima vrednovanja stvari.
Mogao je dodati tu i Yemen i Siriju ali bi mu tada skinuli glavu kad se vrati u Egipat
sve je to tacno, slazem se takodje. Ali postavlja se pitanje, zar ne bi bilo logicno da Islamski svijet digne glas za Palestinu? Zar se stvarno ocekuje da to radi tipa Italija, Njemacka, dok arapi sjede i broje dolare.
Pa i cijeli arapski svijet se baš brine za Palestinu... baš
Egipćani inače vole Palestince samo tako. Tretiraju ih na svojoj teritoriji, ne kao građane drugog ili trećeg reda, već kao petog. Bolje žive Arapi u Izraelu nego Arapi u Egiptu.
Bolje zive Arapi u Izraelu nego Palestinci u bilo kojoj Arapskoj drzavi. To je cinjenica.
Niko ti ne brani govoriti bilo sta. Vec ste se sad sjetili toga kada ste vidili jedinstvo Zapada.
I jos nesta, sto se ne obratis svojoj Egiptskoj vladi koja vec 50 godina drzi ljude u Gazi iza zice? Juzna strana Gaze se granici sa Egiptom ne sa Izraelom. Tako slijedeci put te gledamo kako u Kairu protestujes protiv svoje vlade.
Zato što je bilo kažnjivo mješati sport i politiku do sada
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast, ali sta je skvos