Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smije Bolta prcat, al zato Avdija dere po desnoj strani :D
Jest brz al' i puno sere!!!
problem je na koji nacin se test radi, imas 30 metara , da li je igrač borussije trčao niskog starta! Ako jest skidam kapu za njegovo stratno ubrzanje, ali opce poznato je da ateltičaru bas na 30 metru udju u fazu najveće brzine trčanja koju drze gotov do 90 metra zavisi od klase trkača! Mislim da igrač borussije nema sanse na trki od 100 metara!
Pa kako oni to gledaju Bolt dok se digne i starta izgubi vremena a ovom racunaju 3 sec dok je u zaletu.
eto dobio je izazov od ovog Reusa, nek' prihvati, nek' se ne povlaci sad
pa i jeste brzi na prvih 30 metara, to je i izmjereno
ne može on ispod 11sec na 100m..tuljane
definitivno ostavio bi iza sebe Bolta i još da ga saceka
aubemayang i bolt Ja vec po imenu vidim ko je brzi :D
i ja znam kakit a da neprdnem pa sta
nemojte se sramotiti, izmjerite boltovih 30 metara od 40-70 metra, a ne od 0-30, a ovaj vec u punom sprintu, video je glup, a ovaj dazdevnjak jos gluplji sto je ovo izjavio. de momak stani sa husom boltom na crtu, pa se obrukaj, i pojedi to sto si posr'o.
i onaj naucnik je tvrdio da je zemlja ravna ploča, a da li je bio upravu ? :D
Dijete de šuti i ganjaj tu loptu.
e jebi ga sine sad si ga precero sjedi 1 iz fizickog
dzesi brzi,nisam te prepozno :p