Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam, Igore ! Svaka cast !!
Bravoooooo Igoreeeeeee jos jedan bosanski ZMAJ :D Kosarakasi ,fudbaleri ,sjedeca odbojka (oprostite ako sam nekoga izostavio) ova godina kao nikada do sada puna je podviga nasih ZMAJEVA nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu.Bosna je kolijevka sampiona .
kad je neka pozitivna vijest, kao sto je ovo, misevi se povuku sa svojim debilnim komentarima koje ostavljaju svakodnevno na tone, i na dobre i pozitivne vijesti nemaju komentar, sramotno ovako mali broj komentara za ovakav uspjeh.. Ovaj momak je zasluzio sve pohvale, pravi sportista, kapa dole
Drzava mora vise ulagati u kikboksere,imamo jedne od najtalentovanijih boraca u evropi.
Sve je dobro dok je osvojio "mealju"
Svaka cast momak
To momčina, bravo i čestitke.
svaka cast zmaju