Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj Zlatane volim te ko igraca al si budaletina teska
Zlatan je Sejtanova sluga.Bog i kralj sto on spomije je Sejtan i Anti-Hrist.Zlatanov broj je 9 and Le bron je 23 pa dobijes 9-23...sejtansko gatanje. 9-23 se nalazi u mnogim filmovima,muzici pa evo i sportu.
@RogaticaUsrcu Rogatica i ti si sejtanova sluga,bas kao Zlatan se K # R C I T E a ne znate da ste obicne sluge Setjanove koji vas kontrolise cak i ono sto govorite i radite. Zlatan se paradira kako je on nekakav Bog sto je najveci grijeh sto postoji.Njega pakao cekao kao i Le Brona sto pokazuje uvijek 666 tokom utakmica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On posto ko starleta...sto gluplje izvali to bolje
Ne bi davao takve izjave, ali za time žive amerikanci i njihovi mediji. Sve mu tamo prolazi, odličan igrač i pravi showman :)
Ibro je bog fudbala a Lebron kralj kosarke
Jos da predjem ja da nastupam u bocanju
Jooj gledaj ovih retardiranih vjernika cim im neko pomene tog boga odma se ukenjaju u gace 😂 Ja sam Bog.
ovo članak je pravi mamac za ove naše ograničene vjernike... Čim kažeš bog eto ih odmah jer ne dozvoljavaju da im neko ruši njihove iluzije...
To su bolesni ljudi.
joj ovih alijin muslimana usta ih pokenjam
Niti si ti bog niti je on kralj.
A šta će papak
Da je rekao isus pa hajde ali ovako je baš ispalo neumjesno..
Sine Zlatane, mogao bi ti i u Vatri završit zbog tog širka, ako se ne spametuješ.Bolje bi ti bilo da prestaneš s time, jer ne znaš kada će ti dušu uzeti.Opasno Zlatane!Totalno...Hod po rubu oštrice noža izvodiš.
Hahah, jedan camuga a drugi turski cigan iz tombaka..
Po americki, puko malo od kulta licnosti..
Sve na stranu ali sam sebe nazivati Bogom je krajnja maloumnost.
Ja sam Bog.Eto sta ces sad?
zubhaneala
Opet Ibra u svom stilu👏