Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vam ikad iko reko da je majstor Edin Dzeko...
BIG SHIT pa u cemu ste vi dobri dajte mi recite osim ratovanja za ISIL
@gooUser1573765025 Pa tu su tek najlosiji.Sjeti se sto je Bagdadi rekao o islamskim srbima, koji su dosli u Siriju i Irak.I on ih se sramio.Jedino u cemu su oni dobri je u ispijanju kahvi, nargilanju i prosenju sadake.
E j....ga a t ako sve dobro poslo......
super, danas dolaze samo lepe vesti iz sveta sporta
Grohotom se smijem...zao mi ovih nasih nadri hrvata sto sad bleje ko ovce
E ovo ne mogu na nas bosance svaliti, poznato je da smo mi neplivači.
Slag na tortu
Cestitke Milu i njegovoj maloj i hrabroj zemlji. Kamenjarski Srbi ce tesko pregurati ovo vece.Ako vam bude tesko, tu je uvjek Praljkovaca.
nije mi jasno jer vecina njih je rodjena u BiH, sa Hrvatskom nema nista osim sto izadje na njihove izbore i ode na more 7 dana godisnje. A jako su glasni u slaavljenju Haskih optuzenika kao i poraza drzave u kojoj zive.
Nezahvalni Bosnjaci. Radi HVO ste broj 1 u sjedecoj odbojci i tako nam vracate uvredama i navijanjem za Spanjolsku.
Islamizirani Srbi, skupina vjecitih gubitnika, bez ijedne medalje na ljetnim OI, bez ijedne medalje na zimskim OI.Skupina ljudi, koja medalju moze uzet samo u sjedecim i puzajucim sportovima.Njihov najveci uspjeh je poraz Hrvatske, i to u finalu nekog natjecanja.
Šteta da nema sjedeće odbojke ovih dana za još malo radosti nacije nastale 93'.
Haha kakvi naslovi... 🤣🤣
Pa ovo je majorizacija hrvata!! Dragane reaguj! Ovo nisu legitimni predstavnici ugroženog naroda Hahahah
Ma koga briga. Bitno je ko je prvi samo.