Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POGLEDAJTE SAMO MISTER IVICU OSIMA, DA JE ŠTA MLADJI DA GA POSTAVIMO ZA DOZIVOTNOG PREDSJEDNIKA I DA UPUCAMO SVE DOSADASNJE TROJKE :)))
na prvu mi se ucini da vidim Tita i Jovanku umjesto Ivice i Marice
4 momka i ja smo otisli kod komentatora i trazili talase.I naravno pokrenuli ih.I onda kad je komntator spomonuo raju sa tribine koja pokrece talase.Osjecao sam se ponosno i najezio sam se.Bilo koji sport,svi su oni nasi zmajevi i zasluzuju aposlutnu podrsku.Pa makar bili i zmajevi bocanja na ledu.NAPRIJED HOKEJ!
Samo u Bosni se hokej gleda bez pive, jer je zabranjeno tocenje. I kazu kad cemo u Europu...
cuj porazena BiH od "Turaka"?
Ma samo bravo, za organizaciju ,hokejaške ekipe i gledaoce.!!!
Dobar teaser za proteste u Sarajevu :D http://www.youtube.com/watch?v=8036NlrRgas
Ja ne znam sta ovaj narod ocekuje ,pa mi nemamo leda ni 2 mjeseca godišnje i hocete da igramo ravnopravno sa turskom,ceskom etc.Pa mi uopšte nemamo niti jedan klub,tradiciju ili bilo šta drugo u hokeju.Tek par godina prije rata smo imali zalet u hokeju ,bosna je igrala polufinale prvenstva bivse juge.Hrvati ulazu u odnosu na nas basnoslovne sume novca pa su druga liga u ovom sportu.Srbe necu ni spominjati koliko su loši, a imaju ledene plohe decenijama.Moze se cak relativno brzo stvoriti solidan klub kao medvescak,ali to neznaci i dobra reprezentacija.Potrebni su uslovi znaci led preko citave godine,ali ne samo u Sarajevu nego u svim vecim gradovima u bih,znaci masovnost,jer u rusiji svako selo ima ledenu dvoranu.Sa dobrim trenerima i ledom tek za 10 godina mozes ocekivati da budes među 20 reprezentacija u svijetu.Ovako pokupi sta ima iz dijaspore daj drzavljanstvo nekolicini stranaca i sta Bog da.
Sto ne igrate u fudbal? To je jedina sansa da dobijete u jedan sport bosancerossiiiiiiii
Bosancerosi ma sta vi upetljate u hokej? Vi i Turci su kao ribe na pjesku. Maknite se od ovog evropskog sporta.
A ti si mi iz sigurno nekog silno mocnog naroda u hokeju.Mora da si Sveđanin ili Rus.Pretpostavljam po potcijenjivackom govoru da si srb ili hrvat,Ako si srb onda se usuti ziv bio nema vas na mapi u ovom sportu, ako si hrvat to sto imate medvescak ne znaci da imate talenta za taj sport nego samo dobre strance .Vi kad se plasirate u drugu svjetsku ligu to vam je maksimum ,a ulazete milone.Nemate vi nista vise talenta od bosancerosa u hokeju to je svima jasno zato suti ziv bio i ne potcijenjuj druge.
toliko o SVJETSKOJ SENZACIJI
protiv turske igrali? Dodik je za nas navijao znači :D
što ne pozvaste medvešćak, njih bi možda dobili, a gdje ćeš zvati tursku, pa opće poznato je da su oni u hokeju zakon...
ništa ti ne kontaš
neko ovdje stvarno ništa ne konta...
Gile, bolje sutit i biti smatran budalom nego progovorit i dokazat...
Vala si u pravu sve sto si do sada napisao je gluplje od glupljeg
Licemjeru siši sisu!!!
Tacno ce fudbalu popularnost opasti, sta radite ljudi??? Da vas vidim na tribinama u martu je li jasno ?! :)
Čudi me da zbog toga nisu zapalili Zetru...
jesi šaljivdžija
xD suti, ne podpaljuj vatru....
PRIKAŽI ODGOVORE (12)