Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S Turkeminstanom haj i nekako, samo sa ovim Kuvajcanima i Emiracanima ce biti pravo gusto. Kazu da igraju prljavo, bacaju prasinu u oci.
Najniza moguca hokey grupa, u prevodu BiH je u hokeju na ledu ono sto su Gibraltar i San Marino u fudbalu za europski standard.
Cestitke g Jokat :) sretno ledenim zmajevima. Ulaznice nisu skupe i grehota propustiti ove utakmice
Bice gutavo bice 0:6
nemoj da i vi nesto pogresite pa da vas izbace ko i rukometase
GLEDO BI IH AL PROTIV KONGA UGANDE SUDANA ITD ITD
gledaj ti svoja posla ...snimaj filmove i dalje
Hahahahahahahahahaha
Da stavimo u perspektivu gdje se nalazi u svjetskim okvirima hokejaška reprezentacija BiH: Da se nekim propusotm pojavi na Olimpijskim igrama, gubila bi rezultatima da bi protivnik postizao košarkaški broj poena a oni fudbalski, bili bi atrakcija ko oni takmičari crnci što po prvi put na prvenstvu vide snijeg ili vodu, a došli da se takmiče u tim uslovima.
Sretno momci.