Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se gledaju nogometni rezultati trebao bi Džeko, jer je u onakom Wol. bio prvi strijelac BL, kome smeta Džeko i njegovi uspjesi nek ne čita DIJAMANTUU
jel dzeko u coloseumu????????????molim vas recite mi hocu da ga vidim i sliku snjim pls!!!!!!!!!!!!hahah
nije Dzeko kriv sto jedne budale o njemu pisu,a druge komentare ostavljaju...
Emir Spahic
Spaha...definitivno...yebo dzeksona poceo se pomijat u zadnjim utakmicama za nas ko kuja kakva. Spaha je zmaj, svaku odigra ko da mu je zadnja.
he he he..bolji naslov je IDOL MUSLIMANA.. u RS niko nije ni cuo za njega a Hercegovini Hrvati pljunu kada cuju to ime.. zato nemojte ovdje neko bratstvo i jedinstvo..
Ma biće on doživotni idol koliko ste samo o njegovim tranferima pisali. Svaki dan je Džeko mijenjao klub. Odron ste od portala.
Ne vjerujem...Ipak trebalo bi nagradu dat\' nekom drugom svi su oni nase zvijezde....nije samo Dzeko!!Dzeko je bio sad nek bude Miske(dolazio je na sva okupljanja i kad je trebalo i kad nije) ili Pjanic(nada BH fudbala)
navuces mu durex i onda cuclaj. mozda je zarazen :D hehehehe
Oj jesi dobar Džeko :)))) Znači, ćućnem, otkopčam mu kaiš i onda uživam :))))
AMAR AMAR OSIM OSIM
I posle Dzeka, Dzeko:))))
neka bude ovaj Đekson jbt-e covjek igra u wolfsburgu,milanu,juventusu,man.city-u,realu,bayernu,man.utd.-u liverpool-u..pa stvarni je za idola heh.. svaki dan se pise o njemu kao da je on jedini bh fudbaler..umjesto da se reklamiraju mladi igraci mi samo znamo za Đeku...
koje nacije? srpske, hrvatske, bosnjacke, bosanskohercegovacke?
i poslije mene JA...
zasto bi idol bio fudbaler a ne recimo neki pisac?idol je mozda onima koji samo znaju pricati o fudbalu i piti pivu.zanimljivo ,idol nacija,koji naslov.