Uz vrijedne nagrade
38

Heineken na tržištu Bosne i Hercegovine pokrenuo takmičenje "Player 0.0"

Heineken "Player 0.0"
Heineken "Player 0.0"
Player 0.0 je najnovija aktivacija Heineken Formula 1 globalnog partnerstva koja je dio kampanje odgovornog konzumiranja alkohola pod nazivom "Kada voziš nemoj piti". Max Verstappen je postao globalni Heineken 0.0 ambasador promovišući kampanju kroz kreativne aktivnosti.

Svi punoljetni stanovnici Bosne i Hercegovine imaju pravo na učešće tako što će se prijaviti na heineken.com/player00.

U periodu od 1. do 31. marta 2024. na ovoj web stranici će biti otvorene "virtualne kvalifikacije" koje predstavljaju prvu fazu takmičenja.

Heineken
Heineken "Player 0.0"

Najboljih 16 takmičara virtualnih kvalifikacija će dobiti priliku da krajem aprila u Sarajevu uživo učestvuju na BiH finalu sa F1 trkaćim simulatorima.

Heineken je obezbjedio itekako vrijedne nagrade pa će tako pobjednik BiH finala osvojiti direktni plasman u internacionalno finale i takmičenje na F1 simulatoru protiv trostrukog svjetskog šampiona Max Verstappena. Osvajač drugog mjesta će osvojiti putovanje na Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Heineken
Heineken "Player 0.0"

Kroz ovu inovativnu platformu, Heineken u Bosni i Hercegovini nastavlja da svojim potrošačima obezbjeđuje najbolja iskustva sa brendom. Od prvog partnerstva s Formulom 1 2016. Heineken je predan sprečavanju vožnje pod uticajem alkohola, promovišući kampanju "Kada voziš nemoj piti" i nastavljajući s inovacijama kroz svoje marketinške kampanje.

Više informacija o učešću u takmičenju možete saznati na heineken.com/player00.