Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jest provokator
Sve ono i prije i poslije meca inscinirano, ako nije i citav mec. Procesljajte malo internet, nacicete slike i snimke gdje se Klicko rukuje sa Hayeom nakon sto je ovaj \"nasrnuo\" na Chisoru. Chisora bio bolji od Klicka
Aristokracija i uličari..
da da sada su svi jaci i pametniji ,ali i Haye je dobio sta je zasluzio u ringu..i samo to se pika.. sve ostalo su djecije igrice za glupake..
I ovaj Haye uvijek sranj.a prica.
Ovaj Chisora se tuče i u privatnom životu sa ljudima koji ne treniraju borilačke vještine. I tu je garant jaak praavo. Isto kao i šupanderi koji voze svoja napucana auta među normalnim vozačima, a da se prijave na neku utrku bili bi ubjedljivo zadnji. Kompleksaši isfrustrirani, ništa drugo.
Velika je razlika između sportiste profesionalca i uličara bez mozga.
Ovaj haje devinitivno nije sav svoj :D da je njega onako pljuno ja mislim da bi ga izbio iz cipela :D
Al zato su braca Klicka gospoda u svakom smislu