Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ba tisu misu, da ti ne posaljemo Aslamu i Steku da te maraju.
pas koji laje ne ujeda... uvjerili smo se svi!!!
Kad sam prvi put slusao ovog jadnika mislio sam da je neki bokser. Pogledam mec protiv Vladimira i uvjerim se da ima samo nabildanu jezicinu. Sad opet poceo laprdat bespotrebno, umjesto da se poklopi usima i ne izlazi iz ormara jer ce opet da dobije batine ... samo ovaj put ja to nema sanse da gledam, jer je interesantnije gledati neku emisiju o poljoprivredi nego mec u kojem se gore navedena trojka pojavljuje.
Ovaj nije bokser nego cirkusant. Njega bi i Mensur Peljto razbio ha ha
Što će neko dobiti po Pio.Č.ci ponovo
ovo sto on melje i sere e tako se prodaju karte:)raji zanimljivo,najaci marketing
Kada su crnci već počeli gubiti u boksu od bijelaca - onda je već blizu smak svijeta - ili će početi da igraju šah!!!??
i ja mislim da je to
Jel se kaže \"dobit će po pičci\" ili \"dobit će po pički\" ? :D
Ovaj boks nije nista drugo nego potplacivanje i mucka,redoslijed se zna, Haye oduzima pojas Vitaliju,a onda ponovna borba protiv Vladimira da mu preda istu,da bi ovaj ujedinio sve verzije,posto se nikad nece boriti protiv brata. Ovdje je samo ko vise baci para,pa moze se i izgubiti. Boks je prestao da bude boks odlaskom Holifilda,Tajsona,Lenoksa.Ovo je sve danas smece.
nemoj da ti saljemoo nasega buharaliju da te razbije
Haye pokrij se ušima,dovoljno smo vidjeli od tebe samo se blamiras