Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manny,Manny,Manny.
ovaj hayekao nasi krivoslavni komsije prvo se k.u.r.c..i pa ga p.o.p..u.s.i sjedi dolje levatino majstor klicko te razvalio kao vola u kupus isprebijao napravi si mantil kad ulazis u ring i stavi dvoglavog orla jer taj grb pristaje uz kukavice :D
Boks umro? Zato je Manny Pacquiao za proslu borbu dobio 22 mil dolara a prvak UFC-a ni milion. Toliko o tome. Ciao
ma daj covjek te pojeo de idi kupaj ribice
mariso bi se i ja sa Hayom za 8 milja funti. Bio nakautiran u kafani jedaret za djaba, za 8 milja bi mu putio da igra napucave sa mojom vugla.
Ma hajde pi zd o suti i onda si lajo te ja cu ovo te ja cu ono pa te pe d er Klicko prebi. Sto nije Tayson mladi pa da vas obojicu prebije!
redakcijo,boks je odavno mrtav,i ovi borci su sramota nevidjena,ovog Heja bi i ja pobijedio,a za Klicka bi mi trebalo par dana pauze... UFC je sahranio boks i to sa razlogom...
Jao cuj prekida penziju. sve radi love kakav klicko.