Izgubio na bodove
0

Haye počeo izazivati Klička: Vladimire, želim revanš!

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
U razgovoru za Welt am Sonntag britanski je bokser David Haye još jednom pozvao Ukrajinca Vladimira Klička da mu pruži priliku za revanš u borbi za svjetski naslov po WBA, WBO, IBO i WBF verzijama.

"Puno je dobrih razloga za revanš. Mogu samo reći: Vladimire, želim se opet boriti s tobom! Nije mi važno kada. Spreman sam za to ponovno doći u Njemačku", poručio je jasno i glasno 30-godišnji teškaš, kojeg je pet godina stariji Kličko na bodove porazio u Hamburgu prije sedam dana.

"Progutao sam gorku pilulu nakon svih mojih uvredljivih govorancija. Slobodno me svi možete proklinjati i mrziti, jer nakon svega onog što sam napričao i obećao ono što sam pokazao bilo je uistinu frustrirajuće. Haye je ranije isplanirao da će se penzionisati dan prije svog 31. rođendana, koji će proslaviti 13. oktobra ove godine.

"Samo Vladimirov poziv na revanš može promijeniti tu odluku. Ne pokaže li se dovoljno hrabrim da mi pruži priliku za revanš, prošlosubotnji poraz od njega u Hamburgu uistinu će biti moja posljednja borba".

Haye je također rekao da ga okršaj sa starijim bratom Kličko, 40-godišnjim Vitalijem, koji mu je ponudio meč obećavši mu nokaut, uopće ne zanima.

"Vitalij me ne interesira. Želim se samo boriti s Vladimirom. On je taj koji me pobijedio i to mi strahovito smeta", zaključio je Haye.