David Haye
0

"Postavit ću Kličkov poster i zamišljati kako ga udaram"

Totalsport
David Haye
David Haye
Britanski bokser David Haye (30), svjetski prvak u teškoj kategoriji prema WBA verziji, najavio je na koji će se način pripremati za dugoočekivani meč protiv Vladimira Klička (35).

"Postavit ću poster Vladimira u prirodnoj veličini u svojoj teretani, pa ću svaki put kad udaram vreću ili odrađujem sparnig, imati njega u krajičku mozga i razmišljati kako ga povređujem", rekao je Haye u sebi svojstvenom stilu.

"Postavio sam velike postere svih svojih protivnika u dvorani prije velikih borbi. To me tjera još napornije naprijed, razmišljanje kako ih moji udarci razvaljuju. Kličko će sanjati o tome kako spava na ledenjaku kad ga nokautiram", dodao je Britanac koji se protiv Klička trebao boriti još 2009. godine, ali je tada borba otkazana zbog njegove povrede.

Nakon mlađeg brata Kličko, Haye namjera pobijediti i četiri godine starijeg Vitalija, aktuelnog prvaka prema WBC verziji i tako ujediniti sve naslove.

"Nadam se da će nakon što nokautiram Vladimira, njegov veliki brat Vitalij htjeti ga osvetiti. Vitalij će onda završiti na jednak način. Starac će izgubiti svoju WBC titulu i završiti nokautiran".

Protiv svjetskog prvaka u teškoj kategoriji prema IBF, IBO i WBO verzijama Haye će snage odmjeriti 2. jula na Imtech Areni u Hamburgu.