Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Delboy ti ocigledno nisi ni gledao mec njih dvojice onda!!! Ni priblizno se ne moze reci da ga je nalupao...Dobio na bodove svojim ruznim na oko boksom,a sto uopste i nije tesko za njegovu visinu i tezinu..Jednostavno Haymaker je najbolji Bokser danasnjice,ima sve potrebno za jednog profesionalnog i atraktivnog Boksera..Braca Klitschko su jednostavno po meni umanjila ljepotu i duh Boksa sto naravno to ne umanjuje njihov kvalitet !
rastavio mu Haye DNK :)
Koji haye i koji chisora? Vladimir hladno moze sa obojicom. Ustvari oba su imala priliku da dobiju pojas i zijanila i sada englezi pokusavaju ponovo podvaliti haye da boksa za titulu. Onaj ko je ocigledno pokraden je huck (hukic) sa onim rusom i po meni je on taj koji bi treba dobiti sansu za titulu kontra nekog od brace klicko + bar 3-4 mladza izazivaca a haye se treba dokazati u jos 4-5 borbi minimalno pa da ponovo boksa za titulu. Sto se tice brace klicko, voljeli ih ili ne trenutno pokazuju da su bar koplje ako ne i dva ispred konkurencije, pa jel to vladimir kriv sto je toliko dominantan ili sto su ostali losi? Od lenoxa nije bilo boksera koji mu je ozbiljna prijetnja. Lik ima fiziku na svojoj strani kao malo ko + zna da boksa i to je to, mozda nije atraktivan ali je vanserijski dobar
Wladimir je nadmocniji konstitucijom u odnosu na Hayea, jer ima visinu i kilazu, ali i u tom mecu Haye je vise pokusavao ulaziti u borbu. Momak ima brzinu, ali je i hrabriji od Wladimira. Wladimir ne rizikuje, kljucka pomalo i uputi kad osjeti sigurnost dupli dekong. Bodovno jest dobio taj mec, ali nije dokazao sta je trebao, a posebno to da je bolji bokser od Hayea. Ipak, vjerujem da je Hayeu veca prepreka Vitali, pa iako je stariji, ali ako se spremi kako treba, on ima bolji spektar udaraca od Wladimira i ulazi vise u borbu sto bi Hayeu odgovaralu. Kako god, Haye je trenutno momak koji vadi boks od zaborava, pa iako prica nekad previse, vidi se poslije njegovih borbi da je to sve u svrhu marketinga. Volio bih vidjeti da se bori sad protiv Vitalya i ako dobije, pa koliko god to nemoguce izgledalo, da vidimo revans sa Wladimirom. Go Haye!
Klicko na lupao Haye, dali smo isti mec gledali?? Haye je jednostavno izdrzao 12 rundi pokupio lovu i to je to, citav mec se vidjelo da ne ide otvoreno nego se bas cuva mozda i previse, tek u 11 ili 12 rundi kada je vidjeo da ga klicko ne moze oboriti, spucao mu je boksercinu u nos.
nakon ove borbe nekako vjerujem da je Haye boksovao sa povredom protiv klicka, jednastavo je masina... respekt
Izudaro bi hin obojicu nas Muamer pa da vide kake su Bosnje sila...
nije li ono haye izgubio i dobio batina od jednog brata klicka koliko znam zijanio je od vladimira nalupao ga vladimir kao bebazvecku, i jos haye zijanio titulu u tom mecu poklopi se niti je vaj deb.il chisora imao sanse protiv klicka, iako je haye mnogo bolji boxer od chisore ipak je covjek bio svjetski prvak a to nije mala stvar ali opet ga je vladimir pocijepao i sam je priznao da ga je vladimir prebio
kvalitetan i interesantan meč...ovaj Chisora išo srcem al džaba,Haye je bolji i spremniji borac,rasuo ga je,prvo eskivažama ga je ubio u pojam,a onda i udarcima....ko je gledo meč imo je šta vidit al su budaletine obojica,bez ikakve licence se okupili i pobili i na kraju se grle....puno zanimljiviji od braće Pličko,tek sad je nejasno,kako je Chisora izdržo s Pličkom onako a Haye ga rashodovo u pet rundi...ovakav Haye bi braću rasuo
Uuu sine kako je brz Hayemaker, svaka cast. Gledaj bolan Vitaliy kako se obara Chisora ccc
zasto klicko pi.ka nesmije da se boxuje sa hayem
he \"phisicaly\" got knocked out
I\'m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, they fly so high, nearly reach the sky, then like my dreams, the fade and die. FORTUNE\'S ALWAYS HIDING, I\'VE LOOKED EVERYWHERE, I\'M FOREVER BLOWING BUBBLES, PRETTY BUBBLES IN THE AIR! UNITED!