|

"Haye je komad gov..!"

"Haye je komad gov..!"
0
T
Totalsport
13.1.2011. u 17:17
2
komentara
0

dijeljenja
"Haye je komad gov..!" Vladimir Kličko
Verbalni obračun između svjetskih bokserskih prvaka u teškoj kategoriji, Ukrajinca Vladimira Klička (WBO, IBF) i Britanca Davida Hayea (WBA), ne jenjava. Onaj šakački u ringu i dalje je, nažalost, neizvjestan.
Prije sedam dana Kličko je objavio da su dvojica napokon dogovorili borbu drugog srpnja otkrivši pritom da će samo dva mjeseca ranije, 30. aprila, boksati protiv britanskog izazivača Dereka Chisore.

Haye je reagirao ljutito kad je to čuo jer mu se učinilo da Kličko izbjegava borbu: u današnjem profesionalnom boksu nije uobičajeno, barem ne kad su teškaški prvaci u pitanju, boksati dva puta unutar dva mjeseca. Nazvao je Britanac stoga Ukrajinca kukavicom optuživši ga da će, nakon što odboksa s Chisorom, otkazati borbu za objedinjavanje titule po svim trima verzijama protiv njega.

"David Haye običan je komad gov..!", poručio je sada 34-godišnji Kličko četiri godine starijem Britancu u izjavi za ESPN dodavši:

"Meni ne treba pola godine da se pripremim za njega. Dva su mi mjeseca sasvim dovoljna. Prigovara mi da neću promovisati meč između prvaka zbog dvoboja s Chisorom. Sasvim suprotno, baš će taj moj meč savršeno izpromovisati borbu s njim."

Na koncu, Kličko je dodao da je Haye neće, kao što tvrdi, na kraju godine povući u penziju.

"On je prezira vrijedan bijednik i lažljivac. Siguran sam da neće prestati boksati na kraju godine."
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...