Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje za olimpijca - je li kick-boxing olimpijski sport? Da li su te medalje u ful-kontaktu ili light? Al to moze samo kod nas...trebas imati covjeka iz svog kluba u sportskom savezu i pokupis medalje sa \"medjunarodnih\" turnira u organizaciji svog kluba...i eto te \"sportista godine\". Sramota, ja bih to ukinuo...
Nermin Selimbegović, ragbijaš iz Zenice,.. je najjaci
Nusrete, ne vidim sta je pogresno. Mislim da puno grijesis. Treba da ti bude jasno, ne samo tebi nego i svima kji se bavite ne olimpijskim sportom i koji imate 10 evropskih prvenstava, prednost uvijek ima olimpijski sport. Toliko od mene da ne ulazimo u dalju polemiku.
Sve čestitke nagrađenima, mada je opšta ocjena da je i ove godine osjenjivanje bilo (NE)POŠTENO... Pobijede oni koji nisu trebali, a obrazloženje je \"pogrešno smo sabrali bodove\", to samo može kod nas. Tako da ispred svjetskih prvaka budu proglašeni oni koji su osvojili medalje na NEKIM međunarodnim takmičenjima.