Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jaki grci ko beton, mogu sa svima 0:0 igrat a to nije mala stvar! Teofanis Gekas je tu mislim nema zime :D
Mi ako ovo ne klepimo u kvalifikacijeama j*bo ti nas onda. U odbrani imaju 4 poznata igraca, u sredini 3 poznata igraca i u napadu 4 poznata igraca. Od 11 nabrojanih 4 premasila 35 godina.
ma nista od ovih grka....tankosava, cini mi se.... nema vise G. Clooney-ja na golu grka...
Ovako gledajuci sastav i gdje igraju mi imamo bolje individualne igrace deset puta
Pa Bojan uopce nema pravo nastupa za srbiju, igrao je jednu utakmicu za A tim Spanije u 2008 god. protiv Armenije
propala grcka na EURU...ahahahahahahahahahahahahahahahaha...boze.....bozeee
vala ako ove jadove ne uzmemo ja prestajem gledat fudbal....
Kako god im pogledam sastav mi smo za ove Grke izmislili fudbal, sem mozda zadnje linije... al\' dzaba kad UEFA postavi nosioce u barazu pa izvucemo evropske Brazilce.
boli grke cundara puni su ko brod racuni po svicarskim bankama yebes drzavu sto propada ionako ce to sve jednog dana biti makedonija
Tanki su samo tako...