Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada bi ste mogli da nam saopcite prije svake utakmice imena igraca i postavu
sta li misle krunic i mulina. oni izgleda nisu vise ni tamo ni vamo. skupice jos koji bod pa da i mi nekad budemo nosioci grupe makar u trecem pretkolu. a pravi nasi ce bit kad zaigra i koja druga nacija u ekipi.
naprijed braco srbii.mogu kurac da nam puse
jebo ti naš mentalitet.. pa ne treba čovjeku bolji razlog da se seli odavde od ovih glupih komentara.. to je odraz naše realnosti..
ff odkud ti pade na pamet da poredis zelju i leotar???? odakle ti pravo na to???? ti nemas veze sa zivotom.....
Procice dalje ali u *****! MAMU IM - Srbe na VRBE!
U sezoni 2004/2005 BiH ce imati predstavnika u 3. pretkolu lige prvaka bez kvalifikacija zahvaljujuci uspjehu Zelje, Sirokog i Sarajeva u prosloj EURO sezoni. Svaka nerijesena utakmica, svaka pobjeda i svaki gol se boduje u UEFA jakosnoj skupini timova, tako se odredjuju rangovi klubova... Poneka seljacina nacionalisticka nema pojma o ovom pa mjesa nogomet i nacionalizam. Licno, ni meni nije bas draf Leotar kao klub ali kao bh klub uvijek cu navijati za nj.
bravo za leotar nadam se da ce proc te supke iz luxemburga a nacionalistima sa bilo koje strane mogu rec da nece ni njihovo jos dugo a kad navijam za leotar automatski navijam za bosnu pa prema tome forza leotar
mandrak je car, kemo isto, a ostali su u najmanju ruku nepristojni.. sto se leotara tice samo je jedan papak dizo tri prsta i kažnjen je zbog toga.. sto se navijaca tice oni uvijek gledaju da sto više uvrijede protivničku stranu, to je kod nas tako vazda bilo, samo sto je sad u modi ovaj nacionalizam pa je tako najlakse..
kemo na cemu si , pa da i ja malo probam! I BiH ce dogodine u EU !! Budalo jedna ne mrzim ih ja , a zasto bih navijao za te supke ?Dok god ce oni ovdje dolaziti i navijati protiv BiH i protiv "nasih " klubova , meni ne pada napamet da im mislim dobro .Jesi li mozda isao u Trebinje i povikao " zivjela Bosna "? NISI , JER DA JESI NE BI SAD BULAZNIO PO INTERNETU !!!
A posto smo mi kurac obicni ti ga nama onda fino popusi!PUSI GA SISO!I nismo mi idiote nacionalisti vec tvoja braca iz Jebinja!Koja si ti budala...Vidi se da situaciju u Bosni pratis samo preko interneta.
koji ste vi kreteni. ja jednako navijam za Leotar protiv Gravenmacher-a, kao i za Zeljeznicar kad je igrao protiv Newcastle-a. Uvijek cwe biti budala koji nikad nece prestati da budu nacionalisti koji misle da su najpametniji. Ma vi ste kurac obicni!!!
A ti mi se razumijes u fudbal u p.m.!?Cuj sljedece godine cemo imati predstavnika u 3 pretkolu?! Svasta...De samo mi jos reci na cemu si ti Kemo? JABO HZ
A ti mi se razumijes u fudbal u p.m.!?Cuj sljedece godine cemo imati predstavnika u 3 pretkolu?! Svasta...De samo mi jos reci na cemu si ti Kemo? JABO HZ
e vala bas su ovdje neki ljudi primitivni! Pa znate li vi da je leotar upravo osvojio 1 bod za BiH u ukupnom bodovanju za rangiranje bh klubova. eto, tako ce npr sljedece godine BiH imati predstavnika u 3. pretkolu lige prvaka! Ni ja ne volim kad se nacionalisticke pjesme pjevaju na stadionima ali navijam za Leotar jer ga u potpunosti dozivljavam kao prvenstveno bh klub. Ne srbski ili centicki nego tim koji reprezentira BiH u Ligi prvaka ove godine. Primitivaca ce uvijek biti koji ce kociti ujedinjenje Bosne, ali, nece uspjeti!