Zanimljiv potez Dankinje
0
Golotinjom za popularnost curlinga
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@europa e moj guurbetu, kakve li ti veze imas sa evropom da mi je znati.? prije bi ti pristajao nick name \"kandahar\" ili \"taliban\" ili \"djihad\"...... zasto u svoju \"prosto-besmislenu recenicu\" ubacujes i ovu besmislenost i glupost:\"i da je recimo neko povali usput\"? ne vjerujem da si uopce svjestan svoje nesvjesti. zasto bi je neko silovao ako bi se recimo slikala za neki magazin? pa nije ovo turska ili bosnjakistan. hoce li se ona yeebat njen je problem makar to bila i moja cura ...ili sestra... u tome je valjda razlika izmedju liberalnog demokratskog drustva i onog za koje se vi pobornici kuuraana i teerrooriizma tako strasno zalazete.
I sad ćemo svi puni adrenalina gledati kamen kako se kliže po ledu.
cura je super sto jest jest xD
Sta je @BRAVO ! Smeta ti ona sa mahramom aaa...a ova ti ne smeta e pa vidis ima i normalni cura da se ne moraju razgoliciti da bi bile popularne neko danas cuva i svoj ponos...Bas me zanima sta bi ti rekao da se tvoja djevojka-zena skine gola za novine i da je recimo neko povali usput...bas me zanima jel bi ti takva stimala...( nemoras odgovarati jer tvoj odgovor znam ) ovo je bilo pitanje cisto reklamski a ne cisto razgolicavanje tvoje bolesti.
Tako brate, a ne ko ona spodoba sa mahramom ispod kacige.