Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Phil Mickelson ponovo pokazuje koliki je gospodin, za razliku od većine ublehaša na PGA Touru!
Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
Golf sporedna stvar na svijetu ! :P
hvala sarajevo x na izvjestavanju s nasih omiljenih sportskih terena. kod mene u kuci svi golf igraju, nane, daidze, ma svi.
da ne bi loptice nikad ne bi znao kakav je osjecaj imat pune hlace posla hahaha
Strasno zanimljivo -.-