Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek na ovom portalu se jasno vidi koliko ste vi muslimani nepismen i zaostao dio društva u BiH...čuo sam da je Gari Kasparov rekao našem načelniku kako voli Široki Brijeg i cijelu Hrvatsku :-)...Gari Kasparov come again in Široki Brijeg !!!
za sve nepismnene i isprane mozgove: kad Bosna bude Hrvatska, tada će i Tvrtko biti Hrvat
Hajde neka nam netko od nacionalno osviještenih glupana, na sve tri strane, objasni vezu između kralja Tvrtka i Kasparova. Sve dok budemo ovce najgori ološ će vladati u BiH.
muslimani su srbi kukavice, koji su vjeru promjenili za vrijeme turaka.
kako ovi lojavci smiju prozboriti rijec tvrtko, kad im u rodnom listu pod narodnost stoji UPITNIK ILI PAR CRTICA. tito (hrvat) im samo dao vjeroispovijest (muslimansku) jer narodnost nikad nisu ni imali. kad je tvrtko bio kralj, muslimani nisu ni postojali. moj bicikl je stariji od vase kvazi- bosnjacke narodnosti.
još da čobani znaju šta ljiljan predstavlja bilo bi savršeno.....heraldički to je križ/krst i drago nam je svima da se držite vjere svojih pradjedova pa makar i na suptilan način! ;)
jeb.. Vas Tvrtko;dao bog pa Vam Tvrtko postane mrtvko...i u šah upleli politiku....jedino što vas povezuje sa šahom je konj jer ste iz iste obitelji i vi \"hrvati\" i vi \"bošnjaci\".
kako mogu biti hrvati kad nema slova H ,znači rvatska i rvati,a to bi onda značilo da ste vi rvačka nacija ,zato idemo opet da im biramo KOMŠIĆA za NAJ NAJ RVATA hahah KOMŠIĆ dobitnik zlatnog ljiljana ARMIJE BIH IVO
haha hrvoje je takodjer bio dio bosanske kraljevske porodice:)))) a rijec hrvat u bih se spominje tek nakon 18 stoljeca ludjaci nepismeni
sto me nasmija daj boze da su ti to baba i djed znali al to nista ne govori 97% nepismenih nije malo to predstavlja ogromnu kriticnu masu, ne znam kako su vam to turci samo mogli uradit jer vi njih u zlato kujete a oni se prema vama ponasali kao prema obicnom skartu. Dalje onaj grb vise vrata je povjesni grb u hrvata nije to nista skoro izmišljeno kao vasa nacija i vasi grbovi koje ste kopirali a ne znate ni sta znace (mislim na ljiljane znak u krcanstvu za sveto trojstvo) koliko vi krivotvoritte istoriju govori da bi vi rado ovaj grb(http://sanela.info/ext/wp/sanela/wp-content/uploads/2009/09/Bosanski-grb-prema-Fojnickom-grbovniku-iz-19.-vijeka-1340.-godina.png) prihvatili kao svoj jer su na njemu polumjeces i zvjeza al malo ko od vas zna da je ova zvjezda za razliku od vase setokraka i da je to najstari moguci historiski znak za hrvate na svjetu cak se trenutno nalazi i na šahovnici hrvacke tako da ti je to jedan od ocitih primjera zasto su hrvati jedini legitimni stanovnci bosne
vedrana ja sam na dnu a ti si na vrhu. i tarlahamo.
i kakav je ovo grb Herceg-Bosne vise vrata. koja je to sada Županija? Čiji zakoni ovdje vladaju? Jel ovo neka hrvatska Maoča??? Ja većih izroda nisam vidio, Čast pojedincima!
Informiraj se malo kad se davno spominje Hrvoje Vukčić Hrvatinić sa svojim Hrvatima, toliko o tome da u BiH nije bilo Hrvata... A i da bi došli do obale morali su proći preko BiH i velik dio ih se tu i nastanio!
e moj gari gdje i ti dodje...obis ga nisam znao da su hrvati ovako agresivni i teroristicni. moja nena je znala arebicu i bosancicu (cirilicu), djed je pisao na tri vjetska jezika. i sada mi tu jedan uvozni dalmatiner prica o nepismenosti bh muslimana. sikter
Uh, jbt, Banjaluka je stvarno 1979. godine bila u BiH!