Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko imalo prati futsal slozit ce se da smo dobili jaku grupu pravo...ove Gruzijce pojma nemam ko su ali Azeri i Spanci su najmanje dva nivoa iznad nas...sve je moguce jbg,neka se bore kao i do sad....
Gruziju ćemo odrat, Azerbejdžan teško jer su im pola repke naturalizovani rusi i brazilci, Španci nas mogu izbušit. SRETNO MOMCI BAR DO NOKAUT FAZE!!!
Sretno momci ,ova grupa je super...
Na prvu mi se čini da je grupa prolazna. Gruzija debitant, pa i Azeri nisu neki bauk ako gledamo fudbal. Jedino je Stanija jaca. U svakom slučaju očekujem momci da lijepo predstavite BiH.
Slabo pratiš futsal, Azeri su među najjačim selekcijama europe
Priznajem da ne pratim. Onda Spanija prva mi sa Azerima za 2.mjesto. Vjerovatno im Brazilci igraju.
Odlican zdrijeb. 🇧🇦
Zrijeb**
Nek je sa srecom momci!! 🇧🇦♥️
A šta ono bi od još jednog nevjerovatnog rekorda našeg Edina Dž. Silajdžića? Da li ga je ostvario ili je letio na klupu ko badnja klada u još jednom 'kiksu' bljedunjavih nerazzura?
Dobro za*ebana grupa
Nije moglo gore