Uzimao nedozvoljeni hormon
0
Francuski atletičar suspendiran na 10 godina
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je nasa zemlja bogata Fazliju bi napucali nekim jakim hemikalijama, mozda bi i pogodio nesto !!! Nemaju nasi sportasi uslove ... A mora da trenutno pusi borove iglice , cim ne moze pi...c...ke pogodit !!!
nije argument al je razlog za sumnju . bar kod mene j.b.g
@jah pa sigurno da nikada nije savrseno odmoran,pa umori se covjek,dosta toga pretrpi,a svejedno ti to nije nikakav argument da je i on pod dejstvom nedozvoljenih supstanci...
ali koliko igra sezona i ni jednom se nije povrijedio ? ja ne znam kako to ljudima moze a da ne bude cudno , ajde da je to neka gromada od covjeka nego messi nemas sta vidit ko cvrko
moguće je i da Messi nesto uzima,ali sumnjam da su steroidi u pitanju. mozda suplementi,odnosno,dodaci prehrani,ali dalje od toga sumnjam. Covjek je jednostavno talentovan i ima tu,hajmo reci \"sportsku inteligenciju\",nije umisljen,jednostavno voli ono sto radi i radi ono sto voli.
Da nije malo ? Pitam se samo kad ce da otkriju da je Messi dopingovan , jer svi znamo da je imao problema sa rastom , bio je 140-150 centi , pa su ga kupili u Barselonu i spricali Bog zna sa cime sve da bi narastao do 160 , ali da igra u drugom timu a ne u Uefaloni vjerovatno bi do sad bio suspendovan !