Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njih dvojica, a ja i babo sami...
Ako im je do saketanja i potresa mozga ili nekog drugog vida fizickog ostecenja neka idu u MMA ko Bob Sap, inace ne vidim smisao ovih sportova..
Ki.tar u bordo džemperu sa Buća Potoka došo da brani sinčića, ki.tarska posla :D
A sto se zaletise ovi plavi da udaraju starijeg covjeka! To je meni sramota! Inace normalna reakcija roditelja kad ima osjecaj da mu je djete u opasnosti.
oš\'ni ga baboo
Na.bije.m i tebe i starog! pE.D.ERU.!
Tako je moj stari uletio dok sam igrao fudbal jer me jedan pokosio samo u mom slucaju je bio uspjesan pokusaj. Doticni nije 5 mjeseci igrao
Nije poznato kako se Harinordoquy stariji, inače zaposlen kao burzovni mešetar, našao uz rub igrališta. Vrlo moguće da je došao kao i svi ostali gledatelji. Kakve gluposti su novinari u stanju napisati ovi ovdje \"novinari\" prepisati), to je čudo jedno!
vidis ti smisao svog postojanja ?
ziku sudije kako prica francuski. K\'o tarzan, hebo te... LOL
..ok..bbiisskarzi vs. belmatgthjkj..sala mala..
..navedite onda ko je igrao protiv koga isto..nOviNNarI...
cirkus