Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti smrdljive tokene, ukinuti sto vise elektornickih pomagala, ukinuti duple bodove u posljednjij utrci, vratiti bodovanje 10 8 6 5 4... dozvoliti vise dobavljaca pneumaticka (pireli michelin, brigstone) ko god zeli da dobavlja gume... dozvoliti razvoj bilida tokom cijele sezone i neogranicen broj motora... tek tada bi mogli ocekivati prave utrke pravu dinamiku, jer sada vozaci razmisljau samo kako ce sacuvati motor sacuvati gume sacuvati gorivo, dok je prije bilo bitno samo da se bude najbrzi na stazi..
ja mislim, kad se etablira ovaj momak da ćemo ga pljuvati ko i onog Švabu..tako ti je to. Bio je zanimljiv dok se borio ko budala rizikujući puno. Kad malo ohladi postat će sve deja vu.
Zasluzeno... najbolji vozac danasnjice, mada je slika iz rusije :)
mislis najbolji bolid danasnjice,sve zasluge idu mercedesu.prosle i ove godine su pomeli konkurenciju.naravno da je i hamilton odlican vozac,ali ipak je imao nadmocniji bolid od svih.
@folker tacno imaju isti bolid.zato je rosberg treci.drugi je ispred njega samo vettel.a ko je vettel ko je rosberg?koliko koji ima titula prvaka?do vozaca je naravno,a uveliko i do bolida.
Ko jos prati ove kosilice.
Odlicno mada ja iako navijam za Hamiltona moram reci da je Rosberg odlican vozac jer on nijednom nije izgubio od lewisa u direktnom okrsaju ove sezone, jednostavno nije imao srece al radi se o dobrom vozacu . Ali Hamilton je nesto posebno , Cestitke
Previse je pasivan, Hamilton ima veca damu kada su u pitanju preticanja, vjerovatno zbog toga ima i vecu podrsku tima, vjerujem da kvar na Nikovom bolidu na prosloj utrci nije slucajan, mislim da se klub umjesao kako nebi doslo do sudara klubskih kolega, vec u sljedecoj utrci Niko ce biti ispred Hamiltona.
sve to stoji al da je rosberg imao vise koncentracije u nekim trkama kao i u ovoj veceras moglo je svsta biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...šmekeri su vozili 70-ih. sad je to, nekako, više vožnja elektronike uz asistenciju drajvera.
...ja sam prestao gledati sredinom 80-ih. ono kad su uveli "zavjesice" na dnu bolida koje su stvarale potpritisak i efekat "priljepka" za stazu. senna je bio, čini mi se, posljednji od "starog kova". poslije su došle "mašine" od ljudi.
...biznis & mani, kad-tad ubiju dušu iskrenosti i onom viteškom. šta je-tu je, nek gleda ko hoće. tu i tamo šmeknem kakav reli na yt kartko i to je to.
Bravo legendo,sve cestitke
https://www.youtube.com/watch?v=UD_FQ-Ywu6Y