Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
usra berni formulu, kud je starac a majku svoju *** ne misli ni umrijet ..
Dobar vozač je onaj koji vozi dobro i kad nema najbrži bolid i izbori postolje, a ne onaj koji se ispali na startu i u prvih 10 krugova ostvari prednost od 15 sekundi. Jasno mi je da inženjeri mogu biti genijalci, ali ako je bolid tog Švabe u potpunosti "čist" onda bi mu najveći konkurent bio Webber. Međutim, s Webberovim bolidom imamo lošija vremena i sve kvarove s kojima se RB borio ove sezone. Elem, nekome je u interesu da Švabo nastavi put Švabe. Samo što je onaj prvi bio genijalac za volanom, a ovaj drugi balonja mu nije ni do koljena.
A šta je Vettel radio u Torro Rossu?! Što se tiče Red Bulla i Webbera, Webber je jednostavno stavljen u drugi plan, ostario je i to je to. Bolid je konstruisan tako da je podređen Vettelovom a ne Webberovom stilu vožnje.
Vettel je u Torro Rossu bio nula i danas je nula!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kloc zeli do jebenog rekorda, fali mu novca. Ovo prilagodavanje njemu je cisto sranje od F1
I ova formula ode u k... mika hakinen i schumi zadnje sto je bilo interesantno
Nisu oni ista kategorija s Vettelom, jednostavno niko ne može na kraj s time što je njegov bolid potpuno prilagođen njemu, a plus je nevjerovatno talentovan momak.
nemoj da berni smislja majke ti :) jbt ne bi nikog obradovalo kao mene kad bi taj deda otegao papke .... pu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)