Bivši svjetski prvak o vozačima F1
1
Villeneuve: Vettel se ne zna kontrolisati pod pritiskom
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Villeneuve mlađi je kloc kao i Montoya, Alonso i Hamilton. Kocevi koji su se našli u dobrim bolidima. Vettel je genijalac i najmlađi je trostruki svjetski prvak, a od ove godine i četverostruki. Jedini je koji ima šanse ugroziti Schumachera, ali to će biti teško
Ne znam gdje ovoga iskopaše da ga kao nešto pitaju. Jacques Villeneuve nikada nije bio vrhunski vozać. Jednostavno se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu tj. Williams je te 97 godine bio dominantan. Kasnije je, leteći za parama, otišao u tada novi tim BAR Hondu sa kojom nije imao nikakve šanse, a i njegove vozačke perfomanse su se prilično srozale.A njegov otac je bio temperamentna budala kojega je bilo prelijepo gledati ali je uvijek bilo samo pitanje dana kada će, na žalost, poginuti. A njegova konstatacija nije na mjestu. Vettel je do sada pokazao da se itekako zna boriti i kada nije u vodstvu, pa i kada je radi incidenata silazio na zadnje mjesto pa na kraju utrke bivao na pobjednčkom postolju. Wettel je kao vozač definitivno sami vrh formule 1 ne samo danas, već posmatrajući ovaj sport kroz istoriju.
Djelom je u pravu, ali je mali bosva ipak triput prvak, i nije imao babu da mu prokrci put. Osim toga, Villeneuve se prije par godina htio vratiti u F1 jer ima iskustvo?! F1 je bila zustar i srcan sport za vrijeme Kekea, i poslje Prosta i Senne, danas... komercijala cista, srecom pa se Kimi vratio.
Ko je ovaj??????
ne gleda ti zadnji interlagos,villeneuve
a verstapen?
Žak nemoj srušiti ovu branu hahahaha
Jedan te isti KLOC koji kadr na ovog PROPALOG vozača puca minuse,e moj levatu vettel je već sada upisan ZLATNIM slovima u istoriji formule 1 a ovaj propalitet može u zemlju da propadne zajedno sa tobom.
Čuj "gromadu" HAHAHAHAHAHAHAHA
startna postava M Šumaher, M Hakkinen, David Coultard, E.Irvine, Fisichela, Truli, Barichello, R.Šumaher, J Vileneuve, D.Hill, H.Harald-Frentzen, Jean Alesi, Alexander Wurz, Takagi, Pedro De La Rosa, O.Panis. L.Badoer, R.Zonta, M.Salo... ehhh to su bila vremena i formula koju nisam propustao...sad zadnji sport za koji zelim znati :-(
@ujj balo balavi trebaš ustati kada ovu gromadu od vozača spominješ. još da si čuo za njegovog oca gilles-a.....
Ovaj kloc nešto komentariše.mali vettel prekuc`o formulu 1 a ovaj bilde sada može samo da sjedi i plače :)
F1 je bila zanimljiva kada je ovaj vozio uz Hakinena,bracu Sumaher, Fisikelu, Montoju...
Eto ti se znas kontrolisat'...ne lupaj mtrti...