Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontam da si objektivan.. kad ono na kraju \"Forza Ferrari\".. cccc Vettel ne zna kalkulisati, ide svaku utrku da pobijedi..dok Alonso uvijek nesto kalkulise, tamo \'vamo. A Schumi je Nijemac i normalno je bilo da pusti Vettela, iako ce on reci da ga nije pustio..ali isto tako je Massa pustio Alonsu - pa dodje na isto (iako je Massa iz istog tima, nije fer :D)
Kraj jos jedne zanimljive sezone F1 ostavio je gorak okus svim fanovima ovog sporta. Odlazak jednog od najboljih svih vremena koji je danasnjom utrkom i generalno svojom poslijednjom sezonom bacio veliku ljagu na svoju karijeru. Shumi je danas propustio Vettela kao da ovaj u najmanju ruku vozi u njegovoj ekipi sto mu realno nije trebalo ali sta je tu je... Velika steta za Hamitona koji je izuzetan trkac sto nije bio u mogucnosti svoju zadnju utrku ia Mc Laren da zavrsi pobjedom. I na kraju najbolnija cinjenica da Alonso i Scuderia Ferrari nisu uspjeli da osvoje naslov prvaka za sezonu 2012. Alonso koji je po misljenju vecine zaljubljenika i experata F1 definitivno zreliji, bolji, i kompletniji vozac nije imao srece ovaj put i za samo tri poena izmakla mu je titula. Forza Ferrari