Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diskvalifikovan je zbog majice i politike u pozadini. Retardirana demokratska mantra ce unistiti sport kakav poznajemo. Ostace da se takmice Y generation pickice koje niko nece gledati. NBA pala na nikad nizu gledanost, olimpijada niko ni ne zna da se odrzava... GO WOKE, GO BROKE!
Ovo ko Borac prosle sezone,ofirno pravo.
Nek mu sad braca gejasi pomognu :D
"nakon meča"
nije odluka konacna, jer se AM zalio. Ako pronadju 1,44L u bolidu, zadrzace drugo mjesto. Mislim da je tako ispravno, jer je nijemac odlicno odvozio i zasluzio drugo mjesto.
Ako pronadju...
Haha neka pozira u majici duginih boja mami svojoj ;) Svaka cast Madjari!
To je to!
Bruda, ako želis pobijediti u trci, moraš prvi proći kroz cilj
Frajer ce kod psihijatra zavrsiti zbog Hamiltona 🤣
Kako je krenulo treba li su kazniti i prvog jer je brži bio od Hamiltona pa da ovaj i pobijedi! Nema smisla,ovo postaje namješteno takmičenje!
Hahhahhaha popij nesto,smiri zivce,nije ovo zadnja pobjeda najbolje ikada
Zato je trka bila prekinuta dok nisu popravili Verstappenovo auto??
Trebalo ga je dikvalifikovat zbog podrske ped rima. Kakve veze podrska pederluku ima sa sportom
tako je zasto ga diskvalifikovatu zbog licnih uvjerenja kakste dvolicni bog vas popisho