Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije niko pokusao sebi napraviti prednost varanjem,samo 4 bolida su bila na ispitivanju poslije trke i dva su bila nelegalna iz poznatih razloga. Da je FIA naredila istragu i ostalih bolida sigurno bi bilo jos nelegalnih
Ako ce ovako onda treba uvesti i pjesacke prelaze semafore i ograniciti brzinu na ciljnom pravcu na 70 kmh da gledaoci mogu selfi opalit. P.S salu na stranu sasvim solidna utrka gdje je bilo neizvjesno do samog kraja ko ce da pobijedi
E baš je bilo neizvjesno u PM.... Max očigledno usporio da ne forsira dok je ima preko 6sek prednosti pa je završilo s 2 sek.
Bravo Max i moj red bull dobar Perez loš. Lewis bi pobijedio da je ostalo još nekoliko krugova do kraja.
super Max!
Zbog prilično neravne staze u Texasu, bolidi su puno skakali i tako je došlo do pomjeranja podvozne ploče kod ova dva vozila. Pomjeranje je bilo minimalno (2-3 mm). Ali to FIA-u ne interusuje puno. Inače seru cijelu godinu sa kaznama. Track limits...odmah kazna. Ako se vozači malo poguraju na stazi odmah kazna. Daj pustite ljude da voze.
Potpuno si upravu! Postali su svrha sami sebi, isto da igraju košarku. Mali dodir, 5 sekundi kazne. A ovo s "track limit" je postalo pravo dosadno. Svi znamo da je ovo era Maxa i Red Bull, ali ne treba sve ograničavati. Još malo, pa će uvesti speed limit!
Ako pratis F1 duze, Sumahera su 1994 diskvalifikovali sa utrke i naredne 2 trke jer je imao vecu potrosnju podvozne ploce...ali isti ti Hamiltonovi navijaci koji kmece zbog ove trke kako je nepravedno kaznjen, zovu Sumahera varalicom zbog identicne stvari...i koji je daleko grublje kaznjen, plus se borio za titulu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hamiltona kvacilo zezalo
Ma i ova FiA je postala komedija. Diskvalifikuju 2 vozaca a Red Bull citavu sezonu vozi sa najjacim bolidom ubjedljivo i prekoracenjem budzeta a na to niko nista ne govori. Smjesne odluke koje su pored dominacije Red Bulla i Maxa dovele da ova sezona bude dosadna i negledljiva
To sto Red Bull dominira sa ispravnim bolidom treba gledati kroz prste ovima sto varanjem pokusavaju da pobjede...ovdje je interesantnije da je Russelov bolid je bio ispravan, sto govori da Mercedes svjesno gura Hamiltona kako god samo da dodje do pobjede.
dudududu max verstappen