Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja greska Leclerc 3 a Max prvi onda je prvak koliko sam shvatio.
Ma Max rutinski pobjedjuje a Leclerc 2 mjesto i najbrzi krug. I Max osvaja prvenstvo odnosno odbranit ce titulu. Ne govorim to samo sto sam navijac Red Bulla nego je realno stanje da je trenutno Red Bull ima najbolji bolid.
Ako Max sutra zakasni na autobusa bez razlike sto Leclerc ima mjesecu kartu to nije bitno i Perez moze biti vozac busa, kondukter ili revizija i ne igra nikakvu ulogu u redu voznje..
Ako pobijedi i osvoji bod za najbrži krug, prvak je. Dakle, sve je u njegovim rukama.
Arogantni belnto ko i Hamilton... a i većina F1 postave. Čast Vettelu i Ricciardu... ovo ostalo sve odreda bahati šakali (za Sainza još ostaje da se utvrdi).
Vettel je vazio za jednog od najbahatijih dok je bio prvak, svi su takvi kad se bore za titulu, lako je bit smiren sa 15. pozicije, jer nit ko ocekuje nesto od tebe, nit se ti sam nadas necemu velikom
Nije isto bahat i bad boy... ovi se bahate unutar tima, na stazi, van staze nad ekipama s lošijim motorima... ni u kog se nije koliko pamtim zapucao iz ljutnje, ljubomore ili zavisti... ovi odreda svi jesu..
Apsolutno je sve u njegovim rukama. Ako pobjedi i bude imao najbrzi krug prvak je. Ali sta klix zna...
Zavisi ko je prevodio tekst.