Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vettelovo preticanje Hamiltona je jedno od boljih u poslednjih par godina.Bravo majstore!
Russiaaaaa 🇷🇺 🇷🇺 🇷🇺 & Serbia 🇷🇸
1. fantastican start Kimija 2. dvostruko odustajanje mercedesa - sto pokazuje da ipak i mercedes moze biti u problemima a sa druge strane radi FIA-e zasluzili su, neka pogledaju svoj sistem upraznjavanja "kazni" 3. drago mi je sto je Kimi 2. a Vettel 3. iako sam veliki fan Vettela, pokazuje da vrijedi ipak gurati i drugog clana ekipe prema pobjedi 4. svaka cast Maxu, on i Leclerc buducnost F1 lijep kraj vikenda :)
@ostrac Da je Ferrari Kimiju oduzeo 2. mjesto, nakon onako dobre vožnje, bila bi velika sramota. Ali valjda danas nisu imali srca da mu to ponovo naprave.
@DamirS pa to, na kraju krajeva iskreno mislim da bi dali Vettelu 2. mjesto da je Hamilton ostao u trci, ali posto nije mislim da su odlucili se za ovakav ishod, kada shvate da im Kimi svakako svojim postojanjem u trci pocne biti aktivniji tako ce lakse pomoci Vettelu da osvoji sampionat a i Ferrariju, nije sve u davanju pozicija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auuu, ako ovako nastave, biće luda završnica u F1.
Bravo Max!!