Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji vozac u najboljem autu, jedini lik kojeg se sjecam da je ovako bio konstantan u najboljem autu je bio Sumaher. Hamilton je isto imao doninantno auto ali nije bio ovako konstantan, 11 pojeda mislim da je njegov licni rekord. Max prosle sezone 14, ove 6 utrka pred kraj 15...
Ispravka...13 pobjeda 7 utrka pred kraj...
Jarane, Hamilton je uvijek bio konstantan. Razlika između Hamiltona, Maxa i Schumija je ta što su Max i Schumi uvijek imali ispodprosiječne vozače kao timske kolege dok je Lewis uvijek imao vrhunske vozače u svom timu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na šta je spala F1….😱
A na šta je to spala? Ljudi voze i dalje. Pobjeđuje uglavnom jedan tim jer su napravili najbolji posao. Tako je bilo sa Ferrarijem 2000-2004, sa RB 2010-2013 sa Mercedesom 2014-2020 pa će se opet pojaviti neki drugi tim. Tako je uvijek u F1.
Singapur jedina zanimljiva trka ove sezone, Piastri buduci Kimi 0 emotions🧊