Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati se jos jaci
Hoće malo morgen.
Đrž gaće hamo kada dođeš u nizozemsku
Hamilton je pokazao da je Šupak,kome je samo pobjeda bitna. Kriv je za incident ali vratiti će mu se to.već je postao isfrustriran,što je Verstapen brzi ove godine. Jedini veliki fer veozač u F1 je Raikkonen
Bježi derište, ne vrti se svijet oko tebe. Svaki tvoj duel do sada sa Lewisom je prošao bez incidenta jer je Lewis uvijek kočio!
Pravda za Maxa
I ti si mene razočarao ovom izjavom.
Hahhaha ja rasista i nacionalista braco mila sta je ovo.Citam komentare i u skoro svakom se soominje crnac ili Britanac - Englez
kao i ti si čist, silom se sila zaustavlja
MAX KRALJ
A VI? KAKO TE?
E što kenja ovaj mali a toliko udesa je napravio i toliko utrka je uništio drugim vozačima.
Ovaj Hamilton kad pojedi ove sezone sve na ciganijski nacin.
On je crnac i ima prava da sere po svima...
Osveti se britansko-romskom kopilanu Ljigavcu Lewis-u Hamilton, i dobićeš krsnu srpsku slavu po svom imenu i liku! Zvaće se najbrža slava.
Mihajlo Max Verstappen, Srbin. Ćamil Charles LeCler, Bošnjak. Stipe Sergio Perez, Hrvat. Ljigavac Lewis Hamilton, Rom.
Šta očekuješ od hameljaša...
smrdljivi englez, nema mi mrze nacije od engleza i srba fuj