Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel fia zaboravila za penal hamiltonu za ono u pitu ili sta?
Formula je postala bezveze bez otvorenog prostora za prezentaciju inovativnih tehnickih rjesenja na trkama. Bolje je bilo kad su imali ograniceno gorivo.
Vrommmm
Verstappen mi je odvratan još otkako je odbio pustiti Pereza ispred sebe koji mu je cijelu prošlu godinu spašavao guzicu. Fuj.
Moze o jos vise ali ne zeli biti ofiran da ne bi FIA penale pucala
Max se sa ovom pobjedom izjednačio sa legendarnim Ayrtonom Sennom… Nevjerovatan vozač, hirurški precizan, ne pravi greške pod pritiskom, dosta zreliji od vozača svojih godina… Možda i ponajbolji vozač na gridu trenutno!
Svaka cast maxu i rb ovo je bas dominacija. Ali je meni covjek toliko antipatican arogantan uobrazem ma ne znam ni ja. Al hajd. Alosno babuka jos vettel da se vrati 2026 u audi i bit ce veseloo
Nije bila losa trka..Max u svom svijetu...