Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ferari sam sebi zagorćao život
Vettel više nego jasno startuje prije zelenog. Leclerc više nego jasno udara Maxa. Leclerc mimo pravila vozi 3 kruga sa dijelom koji visi sa auta i ugrožava druge na stazi. Broj jasnih prekrša
@DamirS Broj jasnih prekršaja 3. Broj kazni 0
Vettelu pokazati izlazna vrata iz Ferrarija a dovesti Sainza jr. koji bi u tandemu sa Lecklercom osvježio ekipu..A sto se tice gresaka na stazi koje se kaznjavaju od najbrzeg cirkusa na svijetu gledamo... cirkus!
💩sranjerarri💩 na aparatima🤣🤣🤣 LH44🥇🇬🇧🏁🏆 Mercedes 4LIFE💪
@adidasoni lol
Sramota za formulu ! Šta se sve Ferrariju oprašta. Šta trebaju još da urade da bi bili kažnjeni. Vettel start mimo pravila, a Leclerc odnese Verstappena i na kraju nikom ništa. Da je neko drugi bio, sigurno kazne.
@blanco kakve ima veze da li je profitirao. Pravila su više nego jasna. Pokretanje vozila prije signala = kazna. To je dobio i Raikonnen u prošloj utrci.
Mercedes miljama ispred svih. Vozaci Ferraria prave amaterske greske, Vettel pravi pogresan start i izbjegava kaznu, FIA gura Ferrari ali im ni to ne pomaze :)