Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaahh nek si mu reko :D jb.t clanak kad svaka oyebina na njega komentira :D
Cuo sam da je Luka procitao ovo sto si napisao i veoma je ljut i ponizen uzimajuci u obzir da si ti vrsni znalac F1 prilika... :)
al mu shuknu hahah
i to je opravdanje nakon što vas je čovjek optužio za nekorektan pokušaj \"otimanja\" Red Bullova šefa strategije Neila Martina... Moj Luka, ti isto ko i ovi naši... ha im se česma malo zavrne pa ne mogu krasti, odmah pričaju priču kako su ugorženi. Uspjesi Ferarija stoje, niko ih ne miimizira, ali... halo... daj se saberi.