Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih što se naslađuju Hamiltonovoj poziciji. A čovjek u 14 godina bukvalno dominira na kiši. Ako niste znali za ovo: od Japana 2014 do Njemačke 2018, Hamilton je pobijedio u svih 9 utrka koje su imale kišne uslove.
e to je razlika vječnoga i najvećega za uvijek Šumija i ovoga "štela" vozača,..
@lynardskynard jel ti drago što ovako javno ispadaš glup?
sutra se mrtvi broje
Nije covjek kriv nezna po kisi vozit ko Sumii🏎
@Dipsy005 Odnosi li se to na Brazil 2003?
@Dipsy005 Pogledaj malo statistiku prije nego bubnes tako nesto,covjek ima vise pobjeda u full wet utrkama nego Schumacher i Senna zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dovoljno da ozvanici titulu
Toliko o mercedesu i Hamiltoncicu cim kisa vidi se znanje imanje haha
ha ha ha Jedne lose kvalifikacije u zadnje 3-4 godine. Suti budalo
khmm, Austrija 2020, wet gume, hamilton na pole poziciji 2 sekunde brži od svih.... zato ne lupaj majke ti, ima nas koji pratimo ovaj sport dovoljno dugo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto klix brise komentare i banuje accounte koji pricaju protiv Dine Konakovica?Odkud Dini 400.000 km za predizbornu
@gooUser1579255224 A ti ovdje na formuli o tome raspredas