Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda jesi, al tvoje je proslo
Reci cu vam ja: Ne vozi ferarija :-)
ma hajde brate samo kazem da ti to s najbrzim krugovima nema nikakve veze... pa pogledaj sam te linkove koje si postavio i vidi gdje su ti zavrsili ti s najbrzim krugovima, a gdje je tu recimo vettel koji je dobio obje utrke... najbrzi krug je samo stvar tezine bolida u trenutku zadnje izmjene guma, dakle sto kasnije promijenis gume brzi ces fastest lap imati... schumacher je i danas na utrci dokazao da ima brzinu i da nije tolika kanta kojom ga nastojis predstaviti. duga je sezona pa cemo jos vidjeti kako ce ko voziti!
Prvo pogledajte utruku pa onda komentirajte... Napravio je jednu gresku i to je bilo dovoljno za izbacivanje.. A mislim da je on jedan od najboljih samo je trebao poslije povrede prekinuti karijeru i ostati legenda.
stigo bi on njih ali su ga drzala ova dvojica sa slike ;/
I didn\'t quite get my lap together in Q2 and since then we have found out that my rear wing was not functioning correctly as I was braking into turn 14.
U kakvim crnim duelima je on bio u Maleziji ? Preticao ga je ko je stigao. Samo je on usporavao druge, a ne oni njega. Rosberg je imao loš start u Maleziji i to ga je koštalo dobrog plasmana. Sve u svemu i ova sezona će biti kao prošla tj. Rosberg će imati najmanje duplo više bodova od Schumacher-a. Živi bili pa vidjeli.
prvo ako si gledao australiju znas kako je schumacher zavrsio i da je rosberg postavio najbrzi krug na svjezim gumama i znatno laksi (uslijed potrosnje goriva bolidu!). drugo da si gledao maleziju znao bi gdje je schumacher zavrsio, a gdje rosberg.... i dok je schumacher gotovo u svakom krugu bio u duelu, dok rosberg se vozikao po cistoj stazi... najbrzi krug se postavlja negdje krug-dva nakon promjene guma i malo kasniji odlazak znaci brzi najbolji krug! generalno hocu da kazem da schumacher okrece konstantnija i bolje vremena od nice u utrci. kvalifikacije ne sporim, jasno je da schumi jos nije odvezao ciste kvalifikacije, a sto se tice prosle sezone ja mislim da je to sasvim normalno za nekoga ko je toliko pauzirao pa onda sjeo u bolid koje realno sasvim druga prica od bolida koji je on prethodno vozio (ne pricam o razlici izmedju ferarija i mercedesa nego o promjeni pravila vezana za motore i konstrukciju bolida)...
Ne lupaj gluposti. Najbrži krugovi u utrci: Australija Nico Rosberg 1:33.503 Michael Schumacher 1:35.319 http://www.formula1.com/results/season/2011/844/6825/fastest_laps.html Malezija Nico Rosberg 1:41.778 Michael Schumacher 1:42.491 http://www.formula1.com/results/season/2011/846/6831/fastest_laps.html Kvalifikacije: Australija Nico Rosberg 1:25.421 Michael Schumacher 1:25.971 http://www.formula1.com/results/season/2011/844/6823/ Malezija Nico Rosberg 1:36.388 Michael Schumacher 1:37.035 http://www.formula1.com/results/season/2011/846/6829/ Kina Nico Rosberg 1:34.670 Michael Schumacher 1:36.457 http://www.formula1.com/results/season/2011/848/ Prošla sezona: Rosberg 142 boda Schumacher 72 boda Meni je najveće uživanje gledati Kobajašija kako ga 3 puta pretiče u slabijem bolidu.
Dajte mu duplo bolji bolid od ostalih pa će biti prvi. Kao u stara dobra vremena 2000.-2004. kada je Ferari imao budžet kao svi ostali timovi zajedno.
ne guzim ni ja pa me evo :D
@cijonista mama ti mason!
\'ta ce Schumaher ja ga s kecoom prestigao !
Pa ostario, svemu vrijeme prolazi pa i \"njemu\"
wtf!?!?!?!?!?! pa jel iko gledao uopste kvalifikacije?!?! znate li koji je webber zavrsio (to je onaj timski kolega vettela ako neko ne zna)?!?!?! schumi ima brizinu, a to pokazuje vrijeme iz Q1 koje bi na kraju bez napredovanaj bilo dovoljno za mjesto iza masse na startu, a u utrkama ove sezone redovno ima brze krugove od rosberga tako da opet bzvz prdite... Schumacher je ziva legenda i iako je njegovo sigurno proslo jos uvijek ga je uzivanje vidjeti na stazi!
g.l.u.p si ... jedino sto je za sumahera moze reci je LEGENDA ..
Prvo ne zna voziti, drugo nema vise timskog kolege koji ce mu cuvati leda i za njega osvajati titule eto sta je!